Els dies 10 i 11 de març organitzem el 1er Múixing i canicròs Vilamaniscle, a Vilamaniscle, que forma part de la 24 i 12ena lligues de canicròs i múixing i el Reglament General de Mushing i Canicross de la FCEH.

 

Tota la informació de la cursa a:

DOSSIER 1er Muixing i Canicross Vilamaniscle (Programa horari, etc)

 

Inscripcions

 

 

El diumenge 18 de Març organitzem la 8ena edició del Canicross & Mushing de l'Anoia, que enguany forma part de la 24 lliga catalana de muixing.

On: Òdena

Circuit: Amb sortida des de les instalacions de Òdena Village, al municipi d'Òdena, el circuit transcorre per pistes sota el Puig d'Aguilera. La distancia es de 6.7 km aproximadament amb un desnivell de 137 m positius.

 

Tota la informació de la cursa a: DOSSIER CANICROSS & MUSHING DE L'ANOIA (Programa horari, etc)

Hemos abierto inscripciones! Este año además de canicross también abrimos las categorías de bikejoring y patín 1 y 2 perros.

El Canicross & Mushing de l'Anoia es la última carrera puntuable para el circuito AEM Canicross Challenge. Después de la entrega de trofeos de la carrera se hará entrega de los trofeos y premios del circuito y finalmente sorteo de material facilitado por los patrocinadores.

Cuándo: domingo 26 de febrero

Donde: Òdena

Circuito: Este año nuevo circuito! Con salida desde las instalaciones de Òdena Village, en el municipio de Òdena, el circuito transcurre por pistas en la falda del Puig d’Aguilera. La distancia es de 8 km aproximadamente con un desnivel de 165 m positivos.

Más información e inscripcioneshttp://challenge.canicross.es/?page_id=188

 

Els dies 21 i 22 d'octubre organitzem el I Gran Premi Muixing Pont De Suert, un nou format de cursa que estem segurs trobareu molt interessant i que a més servirà de presentació de  la 24 lliga catalana de muixing I clubs inscrits a la 1a Lliga Interclubs FCEH.

 

Tota la informació de la cursa a:

Dossier informatiu Gran premi El Pont de Suert muixing 2017

DOSSIER CURSA GP El Pont de Suert 2017 (Programa horari, etc)

 

Preparados, listos, ya!!

Ja estan obertes les inscripcions a la 5a edició del Canicross Eramprunyà
Una gran festa del esport amb gossos a dos passos de Barcelona

Web: http://canicrosseramprunya.blogspot.com.es/